My Followers

January 06, 2009

Kapis Bola Mendung

Ini dia kapis yang diorder oleh officemate.. loyal customer jugak ni.. dan mmg selalu order kapis saja.. kali ni nak tema bola tapi kalau boleh bola tu nak penuh rasa choclate yg thick kat buttercream tu.. tapi bila dah siap rasa nampak kelakar plak bola kaler hitam coklat.. pastu kita tambah sket dgn ball choc yg dibeli dari kedai dan berharga sekupang utk sebiji.. hehehe.. Bila dah deliver my customer ni kata nampak mendung jer bola2 tu.. wakakaaa..

No comments:

Post a Comment

Slide 1

Slide 2

Slide 3

Cuppies

Sepintas Lalu

get this widget here