My Followers

January 01, 2009

Sardin Puff..byk sedap!!














Aku suka makan puff camni.. bagi aku bila dah suka makan, kalau buleh biaq la pandai bikin sendiri.. baru la lebih terasa keseronokkannya.
Aku belajar buat puff ni dari Chef Alan Ooi last year. Bukan stakat buat puff tapi buat tat telur, tat keju, cream puff, pai ayam dan macam2 lagi..
Org lain tak p belajar pun.. godek2 sendiri ja thru buku or internet. Aku jer yg tak brapa pandai so kena p berguru dgn yg betoi2 pakar la untuk tgk dengan mata kepala aku sendiri.
(Tapi hakikatnya p belajar tu saja nak mengabihkan RM! hahahhaah)



No comments:

Post a Comment

Slide 1

Slide 2

Slide 3

Cuppies

Sepintas Lalu

get this widget here